Vopsit Balayage Ombre si Sombre

Vopsit Balayage Ombre si Sombre Unirii Bucuresti

Balayage este o tehnica de vopsire, Ombre si Sombre sunt dintre cele mai moderne stiluri de colorare a parului in momentul de fata. Starurile de la Hollywood au dat startul acestor stiluri, devenind tendinte si prima alegere si pentru clientele salonului Jovial, din centrul Bucurestiului.

Pentru a-si respecta promisiunea oferita prin slogan, Shine like a Star, Jovial si-a perfectionat tehnicile de colorare a parului pentru oferi clientelor noastre o imagine de vedeta. Suntem prima alegere a doamnelor care vor sa isi vopseasca parul balayage, ombre sau sombre.

Ce inseamna Ombre

Ombre este un aspect la modă al parului, ion care radacina se amesteca in nunate din ce in ce mai deschise catre varfuri. Stilistii realizeaza acest efect prin tehnici speciale de vopsirea parului.

Ce inseamna Sombre

Sombre este un stil de vopsire a parului mai discret, derivat din ombre. Colorarea este mult mai delicata, nuantele deschise sunt aplicate incepand mai aproape de radacina pentru ca varfuri dand un aspect mult mai natural decat in cazul ombre.

Alte tendinte in vopsirea parului

Babylight sunt suvite foarte fine realizate printr-o tehnica aparte de vopsire a parului.

La Colourmelt culoare de la radacina este foarte inchisa, varfurile deschise. Este o tehnica dificil de realizat pe par inchis.

Denumire de Tiger Eye provine de la piatra semipretioasa cu acelasi nume (ochi de tigru). Aspectul parului are o combinatie de maroniu/ ciocolatiu, caramel si blond.

Ecaille este acel aspect natural realizat prin combinarea culorilor spre exemplu ciocolatiu, caramel, blond.

Ce inseamna Balayage

Balayage este o tehnica de colorare pe care stilistii o aplica pentru a crea un aspect de luminozitate a parului. Tehnica in sine consta in colorarea gradata, pierduta, a suvitelor de la radacina spre varfuri, in nuante din ce in ce mai deschise. Astfel se creeaza un efect natural ce da o nota de stil si volum. Jessica Alba sau Jeniffer Lopez doua vedete de la Hollywood care au ales tehnica balayage.

Exista tehninic multiple de a realiza aceasta tehnica. Este alegerea stilistului daca alege folie, ceolofan sau alte materiale pentru separarea suvitelor. De altfel, nu toti stilistii pot realiza aceasta tehnica. Echipa Jovial s-a specializat in balayage pentur cele mai bune rezultate

Contact pe WhatsApp