Frizerie

Frizerie Unirii Bucuresti

Frizeria este un serviciu dedicat in mare masura barbatilor si consta in tuns, stilizarea si vopsitul parului la barbati.In plus, pentru ca in ultimii ani barba este la moda, seviciile noastre includ barbering.

Un look complet pentru domni include servicii de spalat/ samponat, tuns, hairstyling, vopsirea parului si barbering (contur sau tuns barba).

Te asteptam la Jovial Unirii!

TUNS

Tunsoare defineste stilul si pune in valoare trasaturile unui barbat.Tunsoarea la barbati se poate executa din foarfeca si/sau din masina de tuns, in functie de stilul ales de domn.

VOPSIT

Vopsitul parului este din in ce mai la moda pentru barbati. Un exemplu de vedeta de la Hollywood care isi vopseste dincolo de rolurile sale este Brad Pitt. Suvite, par blong, par castaniu. Este un exemplu clar ca masculinitatea inseamna indrazneala in vopsirea parului si hair styling.

STYLING

Barbatii au devenit din ce in ce mai atenti cu aspectul parului lor, un par aranjat denota sex-appeal. Sunt la moda atat frizurile ravasite, rebele, in timp ce hair styling-ul clasic nu se demodeaza niciodata la barbati. In salon folosim produsele label.M pentru styling, produse care sunt folosite cu succes de saloanele de lux Toni & Guy din Londra.

BARBERING

In ulltimii ani barba a fost la mare moda, iar la Jovial suntem intotdeauna in tendinte. Echipa Jovial a castigat un concurs de barbering in anul 2015.

Ce servicii de barbering executam?

  • tuns contur barba
  • aranjat stilizat barba
Contact pe WhatsApp