Coafor

COAFOR UNIRII BUCURESTI

COAFOR UNIRII BUCURESTI

Departamentul de coafor al Jovial, situat in Unirii, se adreseaza doamnelor care isi doresc ca infrumusetarea fie mai mult decat un serviciu, sa fie o experienta.

De la echipa Jovial, la produsele de tratament si styling folosite, pana la ambientul premium creat special pentru clientele noastre, toate se imbina ca doamnele si domnii sa primeasca servicii de coafor si hairstyling premium.

Pentru hairstyling folosim produsele Farouk Systems, indeosebi gama CHI, si Label M. CHI este si vopseaua de par pe care o utilizam, vopsea ce nu contine amoniac sau PPD lasandu-va parul sanatos dupa vopsire. Gama de tratamente Olaplex isi demostreaza eficienta asupra sanatatii parului, chiar si in cazuri de deteriorare grava.

Ne-am propus ca doamnele din Bucuresti sa se poata bucura de acelasi nivel de serviciu precum starurile hollywoodienne, to Shine like a Star!

Va asteptam cu drag la salon Jovial, in zona Unirii!

SERVICIILE NOASTRE DE COAFOR

Echipa din departamentul coafor al Jovial este format din profesionisti, cu mai mult de 10 de experienta in domeniu. Continua calificare si experienta personalului garanteaza ca hairstylistii Jovial sunt pregatiti sa raspunda celor mai ridicate exigente in domeniul infrumusetarii parului.

Folosim produse de cea mai buna calitate la coafor astfel incat clientele noastre sa aiba o imagine dupa cum si-a dorit si, in acelasi timp, un par perfect sanatos.

Brandurile pe care noi le-am ales pentru coaforul Jovial sunt: Farouk Systems (CHI), label.M si tratamentele ultra- eficiente de la Olaplex.

SAMPONAT

Samponarea parului este un serviciu de baza in orice coafor. O samponare corecta in termeni de temperatura apei, volum de sampon folosit, masarea scalpului si clatire contribuie la sanatatea parului. Samponarea are loc fie inainte de a tunde parul, fie pentru indepartarea vopselei.

TUNS

Tunsoarea, mai ales la femei, este cea care defineste stilul. Alegerea tunsorii o faceti in functie fizionomia si stilul de viata pe care le aveti. Puteti alege bob (scurt sau mediu) sau pixie daca sunteti o persoana activa sau o tunsoare asimetrica pentru par lung daca alegeti stiluri neconventionale. Puteti apela la unul dintre stilistii nostri care vor bucurosi sa va asiste in alegerea celei mai potrivite tunsori

COAFAT

Indiferent de tunsoarea aleasa, coafura pune in evidenta atat stilul, dar mai ales trasaturile fetei. Experienta echipei Jovial va va oferi cel mai potrivit stil indiferent ca alegeti o coafura business sau un coc de mireasa, hairstyling pentru par lung sau scurt.

Orice coafura ai dori pentru parul tau, sofisticata sau clasica, la Jovial veti avea look-ul pe care vi l-ati dorit. Mai mult decat atat, infrumusetarea e o experienta placuta!

COLORARE / DECOLORARE

Culoarea parului va pun in evidenta trasaturile, va subliniaza identitatea. In ultima perioada, tendintele in vopsirea parului implica tehnici speciale, precum balayage, tehnica in care echipa Jovial este specializata.

De asemenea, doamnele aleg salonul Jovial pentru stilurile ombre, sombre, dar si pentru colorare de intretinere.
La coafor Jovial folosim produse din gama CHI care nu continu amoniac sau PPD si nu deterioreaza parul.

TRATAMENTE PAR

Un par frumos este un par sanatos. Parul doamnelor se poate deteriora in urma vopsirii neadecvate, a supra -expunerii la proceduri termice (feon placa) sau chiar in urma factorilor de mediu. In coafor Jovial recomandam si aplicam doamnelor tratamente eficiente care repara parul deteriorat, redandu-i vigoarea si stralucirea. Folosim in salon produse de la Farouk Systems si tratamentele complexe Olaplex.

CATEVA COAFURI REALIZATE IN SALONUL NOSTRU

Contact pe WhatsApp