Tratamente Par

Tratamentele pentru par au devenit la fel de necesare precum cele cosmetice. Poluarea, solutiile de vopsire agresive, stresul, uscare termica in mod necorespunzator, deterioreaza grav aspectul parului. Cum sanatatea parului este primul pas spre frumusetea acestuia, va recomandam sa considerati tratamentul inainte de vopsire sau coafura.

In salonul nostru din zona Unirii aplicam tratamente eficiente pentru un par sanatos. Tratamentele Olaplex sunt solutii complete de ingrijirea a parului deteriorat cu rezultate evidente.

Tratament par Olaplex

Este un tratament care a fost dezvoltat de catre doi chimisti renumiti si este o formula care protejeaza parului. Secretul din spatele eficientei acestui tratament este restrabilirea legaturilor disulfurice ale firului de par.

Etapa I

Produsul de baza este Olaplex Bond Multiplier, care se adauga intr-un volum exact ce se raporteaza la cel de pudra de decolorare sau vopsea folosita. Atentie, cantitatea pe care trebuie sa o luati in considerare este cea de praf/crema, nu de preparat finit care contine si oxidant.

Acest amestec se intinde pe par si se lasa sa actioneze aproximativ 15 minute, mai mult decat in cazul in care ati folosi o vopsea sau decolorant fara adaosul de Olaplex Bond Multiplier. In ciuda faptului ca durata este mai indelungata, folosind acest produs va mentineti parul in siguranta, chiar si atunci cand utilizati un decolorant puternic.

Olaplex poate fi utilizat chiar sub incalzire. Fiindca temperatura ridicata accelereaza reactiile chimice este necesar sa verificati stadiul vopsirii- decolorarii la intervale scurte, de 3-4 minute.

Olaplex Bond Multiplier se utilizeaza alaturi de vopsea indiferent de nuanta sau nivelul de deschidere al tonurilor parului, cu solutii permanente sau semi-permanente.

Parul nu trebuie samponat dupa folosirea Olaplex Bond Multiplier, ci in continuare se aplica vopseaua si produsul Olaplex, in cazul decolorarii. Pentru simpla vopsire, parul se clateste intensiv si treceti la urmatoarea etapa a tratamentului.

Etapa a doua – Olaplex Bond Perfector.

In cea de a doua etapa se utilizeaza Olaplex Bond Perfector. Acesta are acelasi rol si ingredient activ, diferenta consta in consistenta lui, fiind o crema care se aplica cu usurinta la nivelul scafei. Subliniem, nu este un balsam, nici activator.

Specialistii il numesc“sigiliu’ Olaplex, intrucat, printr-o aplicare completa, se refac toate legaturile disulfide.

Utilizarea este simpla. Dupa ce se clateste parul, se tamponeaza cu prosopul, se aplica aceasta crema pe toata lungimea parului, inclusiv la radacina. Se lasa timp de 10 minute, mai mult in cazul parului profund deteriorat. Ulterior se foloseste balsam.

Urmeaza cea de a treia etapa, care se executa acasa, pentru a mentine parul sanatos intre doua vizite la salon.

Etapa a treia Olaplex, acasa:

Olaplex Bond Multiplier

Se aplica Olaplex Bond Multiplier din abundenta peste intregul par, de la radacina- pana la varful firului si se lasa timp de 10 minute. Se clateste bine, apoi se aplica balsamul recomandat de stilist.

Puteti repeta procedura si de doua ori pe zi, daca este nevoie.

Olaplex folosit simplu ca tratament

Exista situatii in care parul a fost grav deteriorat in urma unei folosiri agresive si necorespunzatoare a vopselei de par, fie in diverse saloane, fie acasa.

Recomandarea noastra ca prim pas este sa faceti un tratament pentru refacerea parului.

Se amesteca intr-un vas o cantitate stabilita de Olaplex Bond Multiplier cu 90 de ml de apa. Se aplica pe par cu ajutorul unei pensule, de la radacina pana la varf si se lasa timp de 10 minute. Ulterior, fara clatirea parului, se aplica un volum consistent de Olaplex Bond Perfector care se intinde cu piaptanul. Ulterior se clateste, samponeaza si se aplica balsamul potrivit tipului dumneavoastra de par.

Keratina organica pentru indreptarea parului

Tratamentele agresive su cubstante chimice, produse de ingrijirea a parului chimice, uscarea si stilizarea termica a parului, poluarea si stilul de viata scade nivelul de keratina si degradeaza grav structura firului de par. Rezultatul este un par lipsit de vitalitate, varfuri deteriorate, par casant care se rupe la periaj.

Tratamentele cu keratina organica sunt extrem de eficiente intrucat au la baza un compus existent in firul de par intr-o proporţie de 90 %: keratina. Aceste tratamente se folosesc pe orice tip de par, natural sau vopsit, iar efectele acestora sunt vizibile pentru o perioada de intre 3 si 5 luni. Dupa aceasta perioada se recomanda repetarea procedurilor pentru a a va asigura un par sanatos.

De ce este eficient tratamentul cu keratina pentru par? In timpul procedurilor de tratament, Keratina naturala functioneaza ca un supliment de keratina, ce “hraneste” firul de par in interior, refacand structurile afectate. La exterior are rolul de a proteja firul de par, de aceea este important ca procedura de aplicare a keratinei organice sa fie executata de profesionisti. Rezultatul este un par stralucitor la suprafata, rezistent si sanatos in profunzime.

Procedura de indreptare a parului cu keratina organica are la baza aceleasi principii de hranire a parului. Intrucat ingredientele formulei de tratament sunt naturale sunt asimilate de firul de par. Nu numai ca nu il deterioreaza precum substantele chimice, dar este o baza de tratament care aduce doar beneficii sanatatii parului, in acelasi timp are efect de stiling prin indreptarea parului.

 

Cui se adreseaza acest tratament de indreptare a parului cu Keratina organica?

Tratamentul cu Keratina organica pentru indreptarea parului este potrivita oricarei persoana cu par ondulat sau cret, care depune eforturi sa isi indrepte zilnic parul cu placa. Prin urmarea acestui tratament, efectele sunt benefice parului in dublu sens. Din punct de vedere estetic, parul va fi neted, iar persoana are aspectul pe care si l-a dorit. In al doilea rand, pentru ca parul nu mai este supus zilnic unui tratament termic excesiv, acesta isi va pastra vitalitatea si stralucirea.

Procedura de indreptare a parului cu keratina organica pentru indreptarea parului este complexa, intrucat keratina este asimilata la suprafata firului de par in prezenta unei surse de caldura. Este un tratament progresiv, cu efecte pe termen lung, vizibile pe termen lung, intre 3 si 5 luni. Fiecare etapa de tratament aduce imbunatari aspectului parului, efectul fiind un par matasos, stralucitor si drept.

Tratamente cu Botox pentru Par

Tratamentul cu botox sunt revolutionare in domeniul sanatatii parului, ca ultima generatie de produse de ingrijire din acest domeniu. Acestea au fost concepute special ca o solutie de refacere a parului degradat, uscat si si fragil.

Principiile active ale acestui tratament de par au la baza Keratina, Botoxul si amino-acizii, ingrediente naturale care se regasesc si in structura firului de par. Fragilitatea parului arata o lipsa a acestora, iar kitul de tratament este un supliment pentru parul deteriorat, readucand-l la starea naturala, sanatoasa. Compusii acestor tratamente actioneaza din profunzime spre exterior, in timp ce compusii care au la baza oxigen hranesc profunzimea firului de par, polimerii refac textura exterioara a parului redandu-i vitalitatea.

Avand la baza ingrediente naturale, acest tratament poate fi aplicat in concentratii puternice, in mod repetat, avand un efect benefic asupra podoabei capilare. De fapt, aceasta este marea diferenta intre tratametul cu Botox si cele care au la baza agenti chimici: un tratament intensiv Botox pentru par aduce rezultate vizibile, evidente, in timp ce folosirea exagerata a produselor chimice pentru par pot agrava aspectul si sanatatea firului de par.

Tratamentele cu Botox au rolul de a reface structura firului de par in profunzime, dandu-i naturalete, stralucire si un aspect matasos. Intrucat tratamentul se aplica in profunzime, tratamentul cu Botox este recomandat ca o solutie de prevenire si combatere a caderii parului.

Tratamentul cu Botox pentru par este modalitatea prin care va pastrati scalpul si firul de par sanatos in profunzime, este procedura care previne caderea parului.

Contact pe WhatsApp