Pedichiura

Cu Jovial, straluciti de la varful firului de par panala varful unghiilor de la picioare! Jovial ofera servicii de pedichiura clasica, pedichiura semipermaneneta, , pedichiura spa ( tratament al picioarelor). Serviciile din salonul de pedichiura se adreseaza domnilor si doamnelor.

Pedichiura clasica

Pedichiura este un serviciu de sanatate si infrumusetare al unghiilor de la picioare si consta in taierea unghiilor, a cuticulelor, lustruirea unghiilor si aplicarea de lac(oja) clasica.

Pedichiura Spa

Serviciile de Pedichiura spa au rolul de a relaxa, curata si revitaliza piela picioarelor. Este un tratament complex, care are rolul de a inmuia, exfolia si, ulterior revigora pielea picioarelor. Tratamentul spa al picioarelor se finalizeaza prin pedichiura clasica.

Pedichiura semipermanenta

Pedichiura semipermanenta dureaza pana la 3 saptamani.

Pentru aceasta la salonul Jovial, folosim lacuri (oja) semipermanente, CND Shellac, durabile si cu efect de tratament care nu ingalbenesc pigmentul.

Pedichiura barbati

In departamentul nostru pedichiura din Unirii, serviciile pedichiura sunt pentru barbati si femei in egala masura, iar procedura este identica pentru doamni si doamne.

Asadar, va asteptam cu drag la Jovial Unirii,in salonul nostru premium, pentru o pedichiura perfecta!

Contact pe WhatsApp