Manichiura

Va asteptam la Jovial pentru servicii de manichiura clasica, de manichiura semipermanenta, unghii false, intretinere cu gel. Serviciile le de manichiura sunt pentru femei si barbati.

Manichiura Profesionala

Manichiura este semn al grijii pe care ti-o acorzi, este un simbol al sanatatii, pe scurt sunt un semn al stilului de viata pe care il ai si al stimei de sine.

Manichiura nu este serviciu de infrumusetare al lumii moderne, ci ingrijirea unghiilor dateaza inca din antichitate. In Egipt, spre exemplu, lungimea si culoarea unghiilor arata statutul social al persoanei, in Roma Antica luptatorii isi vopseau unghiile in rosu, mai tarziu in Franta apare manichiura French pentru ca doamnele sa arate unghii sanatoase.

Manichiura clasica este cel mai popular stil de manichiura. Este chiar mai mult, este un mod de a arata ingrijit indiferent de ocazie, iar origine acesteia tine de milenii, dupa cum v-am arat.

Acum moda ne permite combinatii infinite, mai ales de cand exista posibilitatea aplicarii unghiilor tehnice. Chiar daca la moda sunt culorile caramel sau ruginiu, culoarea rosie nu se demodeaza niciodata, dupa cum manichiura Frenchrevine continuuu in tendinte. Mai mult chiar, manichiura a devenit o forma de arta prin aplicarea de bijuterii si pictarea unor variatii de forme si modele.

Prin manichiura French, in formele initiale,   doamnele isi acoperea partea parata a unghiilor, trasand o dunga cu lac alb sau roz pal pentru a ascunde pete sau decolorari ale varfului unghiei. In Noul Frech sau manichiura moon, tendinta actuala, unghiile sunt vopsite atat la varf, in mod traditional, si paralel o dunga de-a lungul lunulei. Lacul poate fi de aceeasi culore tip-baza sau in culori diferite sau chiar contrastante, in functie gustul clientei.

In zilele noastre, manichiura este o necesitate, este pentru oricine, iar stilul depinde doar de modul individual de a fi si de a te exprima.Inovatiile in infrumusetarea unghiilor permit acum doamnelor cu unghii casante sa isi aplice tipsuri si sa aiba o manichiura dupa cum si-au dorit. Unghiile false moderne folosesc substante non acide, care sa nu deterioreze sau sa ingalbeneasca unghiile. In plus, unghiile aplicate sunt comod de intretinut, necesitand intretinere lunar.

La Jovial folosim lacuri de unghii clasice si semipermante din gama CND Shellac. Avantajul acestora din urma este ca rezista pana la 3 saptamani si mentin starea de sanatate a unghiilor, actionand ca tratament la nivelul tesutului. De asemenea, executam manichiura falsa, aplicarea de tipsuri. Acordam toata atentia conditiilor igienico-sanitare, instrumentarul folosit fiind sterilizat din consideratie pentru sanatatea clientelor noastre. Va asteptam la salon pentru o manichiura pe placul dvs!

Manichiura clasica

Manichiura clasica este un serviciu de infrumusetare si intretinere a unghiilor.

Pe scurt, procedura de manichiura consta in urmatoarele: incepe prin inlaturarea lacului existent, taiere unghiilor pentru forma,curatarea cuticulelor, pilierea si lustruirea unghiilor, aplicarea lacului (ojei). Instrumentarul folosit in procedura este sterilizat.

Manichiura barbati

Este un serviciu de intretinerea a unghiilor la barbati. Procedura de curatare si infrumusetare este similara ca in cazul doamnelor. Diferentele apar datorita structurii unghiei domnilor.

Manichiura semipermanenta

In cazul manichiurii semipermanenete se aplica lac de unghii care rezista pana la 3 saptamani din gama CND Shellac. Modalitatea de aplicare a acestuia presupune o procedura specifica, cunoscuta de profesionistii nostri din departamentul manichiura- pedichiura.

Gel de Unghii

Ungiile din gel sunt la moda in ultimii ani si aceasta fiindca aduc mai multe avantajeȘ pot fi aplicate pe unghii scurte si fragile, sunt durabile si necesita intretinere la perioade mai indelungata decat unghiile naturale.

Procedura de aplicare a unghiilor cu gel se deruleaza in etape, pornind de la curatarea perfecta a ojei existente pe unghie, aplicarea unghiei, asigurarea formei dorite, lacuirea.

Modele de unghii

Tendintele in modele de unghii se schimba de la an la an, pornind de la forma, culoare, textura lacurilor si bijuterii aplicate pe unghii.

Intrebati manichiurista care model este in tendinte si care s-ar potrivi mainilor si stilului dvs. !

Indepartare manichiura

Indepartarea corecta a manichiurii este primul pas spre unghii perfecte. In cazul manichiurii semipermanente, fiind vorba despre o oja rezistenta, procedura este mai meticuloasa pentru inlaturarea completa a lacului. Va recomandam sa apelati la un specialist manichiura- pedichiura!

Unghii False

Unghiile false cu tips si gel aduc avantajul ca puteti da unghiilor diverse forme, pe care le puteti schimba ori de cate va place. Pentru tips, acesta se va lipi de unghie printr-o procedura specifica, ulterior se va modela unghia in forma dorita si aplica lac (oja).

Intretinere unghii

Este o procedura de mentinere a frumusetii unghiilor, de curatare si remodelare.

Contact pe WhatsApp