Machiaj

Machiaj Unirii Bucuresti

Machiajul a fost argumentul prin care femeile si-au pus in valoare feminitatea din cele mai indepartate timpuri. La jovial in Unirii va propunem machiaj de zi, de seara si pentru evenimente speciale pentru ca voi sa fiti oricand frumoase. Va propunem sa fiti straluciti precum o vedeta si sa fiti reginele frumusetii contemporane. Va asteptam la Jovial!

Folosindu-si talentul si experienta,stilisisti de la salon Jovial iti recomanda culorile potrivite stilului tau si modul in care sa le aplici. Noi iti vom impartasi secretele din spatele scenei, iti vom oferi sfaturi si tehnici de machiaj, referinte privind tendintele in machiaj si te vom ghida in alegerea propriului stil.

Un specialist stie sa puna intotdeauna in valoare un chip si sa adapteze machiajul in functie de personalitate, de stil vestimentar si de viata, de trasaturi, de culoare ochilor si a fetei.

Efectele unui machiaj profesional sunt vizibile si exprima cine esti. Un profesionist iti subliniaza trasaturile, iti ascunde defectele, va alege temperatura de culoare si stilul sa exprime prin make up personalitatea ta. Spre exemplu, daca esti o persoana excentrica make-up artistul te va machia in nuante puternice, ochi fumurii, gene false. Daca, dimpotriva, esti o persoana care doreste sa treaca neobservata, machiajul ales va fi ales simplu, cu un aspect natural.

O alta diferenta adusa de machiajul realizat de profesionisti consta in rezistenta make-up-ului. Un machiaj profesional rezista pana la 24 de ore sau pana la demachiere. In salonul Jovial folosim produse profesionale de machiaj MAC si Makeup Forever, recunoscute prin faptul ca dureaza in timp.

Machiaj de zi

Machiajul de zi este acel machiaj pe care il avem la serviciu, la intalniri de afaceri sau intalniri cu prietenii. Este un make up care iti pune in evidenta atuurile, fara a insista asupra unei trasaturi anume, spre exemplu fata sau ochi. Se foloseste baza, se ascunde din defecte, fara exagerare. In comparatie cu machiajul de seara, cel de zi aduce un aer natural fetei.

Machiaj de Seara

Machiajul de seara este acea forma de make-up pe care o alegem la ocazii deosebite.
Este mult mai complex ca executie,necesita un timp mai lung, o baza diferita, aleasa in functie de tenul clientei si imperfectiunile fetei, o conturare atenta a fetei.

Prin culoare se pune accent asupra acelor trasaturi care avantajeaza, exemplu ochi/ buze/ pometi. In make-ul de ocazie genele false nu numai ca sunt potrivite, dar sunt recomandate.

Machiajul de seara este cel care va pune in evidenta trasaturile feminine, va aduce stralucire la evenimentul dvs.

Machiaj Mireasa

Machiajul de mireasa este deosebit atat pentru clientele care au cea mai frumoasa din zi, dar si pentru make-up artisti. Machiajul miresei presupune o baza solida astfel incat sa reziste pe durata intregii nuntii. Petele de soare, acneea sau alte imperfectiuni trebuie atent acoperite, pastrand in acelasi timp aspectul natural. Culorile folosite si intensitatea acestora tin in general de prefentele mireselor.

Ca in cazul machiajului de seara, si pentru mirese se recomanda aplicarea de gene false. Make-up artistul va pune in valoare trasaturile cele mai frumoase ale doamnei. Pentru a fi sigure ca vor fi 100% multumite de aspectul lor, recomandam mireselor un machiaj de proba inainte de marele eveniment.

Gene False Banda

Genele false banda se aplica de-a lungul liniei genelor cu un adeziv, de cele mai multe ori, transparent. Acestea se pun dupa aplicarea machiajului si se indeparteaza dintr-o singura miscare la finalul zilei sau dupa eveniment.

Este procedura meticuloasa, intrucat acestea trebuie aplicate fin de-a lungul pleoapei, fara a se a lasa imperfectiuni de aplicare a adezivului. Datorita pozitionarii acestor gene falsa banda de-a lungul liniei ochilor, va recomandam sa apelati la un make-up artist pentru aceasta procedura.

Contact pe WhatsApp