Gene si Sprancene

Gene si Sprancene Unirii Bucuresti

Ochii sunt poarta sufletului, de aceea gene si sprancene atent ingrijite de o cosmeticiana va vor pune in valoare cele mai frumoase trasaturi.

Ochii pot fi evidentiati prin sprance frumos conturate si ingrijite. Un pensat potrivit aduce luminozitate ochilor si trasaturilor fetei. Vopsirea acestora va vor evidentia ochii, iar gene lungi si arcuite va aduc un plus de senzualitate.

Aceasta pentru ca forma sprancenelor este esentiala in frumusetea fetei, de aici importanta conturarii si vopsirii potrivite a acestora in functie de forma fetei, culorii parului si tenului. Sprancenele in forma potrivita iti pot pune in valoare trasaturile sau, dimpotriva, sa iti dea un aspect vulgar si dizgratios.

Exista cinci tipuri fundamentale de conturare a sprancenelor, iar arcuirea si forma lor trebuie data in functie de fiecare persoana in parte. Specialistii in sprancene asigura un aspect armonios, natural, atat din punct de vedere al formei, cat si al nuantei. In salonul nostru, echipa este formata din specialisti care va pun in evidenta trasaturile fetei, prin alegerea

Gene false banda

Genele false cu banda se aplica de-a lungul liniei ochiului cu ajutorul unui adeziv tolerat de piele. Genele se pun dupa efectuarea unui machiaj si se indeparteaza la finalul zilei.

Recomandam aplicarea de gene false la orice machiaj de seara. Vedeti si serviciul nostru de machiaj!

Pensarea sprancenelor

Pensarea sprancenelor este o arta de a transforma fizionomii in oameni frumosi.   Serviciile pe care le oferim in salonul de sprancene sunt: pensare forma, pensare femei, servcii pensare barbati, vopsirea sprancenelor cu henna si microblading.

Care este diferenta dintre microblading si vopsirea cu henna?

Diferenta intre microblading si vopsirea cu henna intervine prin faptul ca microbladingul este o forma reconstructie a sprancenei prin tatuaj, fir cu fir, punct cu punct, asgurand un aspect natural si de durata.

Redesenarea sprancenelor are loc in mai multe sedinte, pentru confortul clientei.

Va asteptam cu rezervari la telefon 0748 149 599 sau va asteptam in salon pe str. Sfanta Vineri nr. 25 ( zona Unirii)!

Vopsirea sprancenelor cu Henna

Vopsirea cu Henna este o modalitate de vopsirea sprancenelor, asigurand un aspect natural al acestora si in acelasi timp fara sa afecte firul sprancenei si nici tenul. Efectul vopsirii cu henna tine timp de o luna.

Henna este o planta, de aici si rolul de protectie al acesteia.

un aspect natural acestora. Este o modalitate naturala de vopsir, non invaziva, in urma careia sprancenele par mai dese pentru o perioada ce poate tine pana la o luna. . Pentru vopsire se foloseste planta henna care nu afecteaza pielea

Microblading

Microblading este ultima tehnologie in domeniul sprancenelor, dand forma acestora prin tatuare semipermanenta, cu un aspect natural.Vopseaua folosita este bio, tolerata de corp.

La Jovial, Unirii, reconstructia sprancenelor se face fir cu fir, asigurandu-va de aspectul natural.

Recomandam doamnelor sa discute cu specialistul cosmetician inainte microblading.

Contact pe WhatsApp